Aulanko Herää – Järvikahvilan kesäkauden avaus

Olette varmaan huomanneet, että kevät antaa hieman odottaa tuloaan lumisateiden takia!

Lumisateiden takia tietysti metsä on hyvin märkä, jonka takia pidämme Aulanko Herää tapahtuman koko perheen liikunnallisena kevätpäivänä Aulangon Luontoliikuntakeskuksen pihapiirissä.
Toiminnallista tekemistä järjestävät mm. Lasten Liikunnan Tuki, Hämeen Lastenliitto ry sekä Kanta-Hämeen Ensi- ja turvakoti ry.

Tapahtuma-aika lauantaina 27.4. klo 11-15. Maksuton tapahtuma sopii kaikenikäisille ja on osaksi esteetön.

Uutuutena meillä on edelleen Erätauko – keskustelu klo 12.00 Luontoliikuntakeskuksen pihapiirissä sään sen salliessa. Mikäli sää ei suosi, keskustelu pidetään Järvikahvilan sisätiloissa. Keskustelun teemana on ”Perheen rooli lapsen liikuttajana”. Tervetuloa mukaan!

Lauantaina on myös kaksi kertaa vuodessa järjestettävä maailmanlaajuinen World Sauna Day, jossa Luontoliikuntakeskus on mukana!

Olitpa saunaharrastaja tai ensikertalainen – tämä päivä on suunniteltu antamaan ainutlaatuinen saunakokemus!
Luontoliikuntakeskuksella saunotaan lauantaina klo 11-15.
Aloitamme miesten saunavuorolla klo 11-13, jonka jälkeen naiset saunovat klo 13-15.
Saunatiloista löytyy tilava pukuhuone, pesutilat sekä oma wc. Käytössä on myös lukolliset kaapit, joihin voi tarvittaessa laittaa omat henkilökohtaiset tavarat.
Saunavuoron hinta 6,50€/hlö, joka kattaa koko kahden tunnin saunavuoron. Vuoro maksetaan Järvikahvilaan, joka palvelee myös koko tapahtuman ajan aina klo 10-16!

Muut Aulangon toimijat eivät ole mukana tapahtumassa.