Aulanko herää taas kevääseen

Aulangon metsän luonto on heräämässä talven jäljiltä kevääseen ja kesään. Aulanko herää -tapahtuma on yli kahdenkymmenen eri toimijan yhteisponnistus, jota koordinoi Lasten Liikunnan Tuen Luonnollinen liike- hanke. Tapahtuma on perinteinen ja järjestetään nyt neljännen kerran. Tapahtuman tarkoitus on tarjota vinkkejä ja ideoita luonnossa liikkumiseen, hyvinvointiin ja esitellä toiminnallisen sisällön avulla yritysten ja yhdistysten palveluita ja toimintaa, keskellä kaunista Aulangon metsää.

Tapahtuman avaa Luontoliikuntakeskuksella klo 11.00 ympäristöneuvos, Jukka-Pekka Flander Ympäristöministeriöstä.

Tapahtumassa on monenlaista toiminnallista tekemistä kaikenikäisille. Partioaitta järjestää telttanäyttelyn ja yhdessä Aulanko Outdoorsin kanssa fatbike-pyöräretken. Voit myös osallistua leikkipisteille, arvontoihin, luontobingoon ja kisailuihin sekä valmistaa salaisen taikajuoman ja maistella villiyrttejä. Voit lisäksi tutustua salibandyyn ja karateen sekä hyönteis- ja kivilajinäyttelyihin. Myös näkötorni on avoinna talven jäljiltä ja kävijöitä palvelevat kaksi alueen kahviota.

Kävijät saavat Aulangon Luontoliikuntakeskukselta ja esittelypisteiltä reittikartan, joka esittelee metsässä kierrettävän reitin ja sen varrella sijaitsevat esittelypisteet. Tapahtuma on maksuton ja sopii kaikenikäisille. Kävijöiden kesken arvotaan Seikkailupuisto Hugon lippuja ja Lasten Liikunnan Tuen tuotteita.

Lisää tapahtumasta ja toimijoista Facebook -sivuillamme!