Tervetuloa Aulanko Herää -tapahtumaan sunnuntaina 23.4. klo 11 – 15!

Kiinnostaako sinua tutustua paikallisiin luonnon, liikunnan ja hyvinvoinnin toimijoihin? Vai haluaisitko päästä markkinoimaan toimintaasi ja lisätä yhteistyöverkostoja?

Aulanko herää -tapahtuma kokoaa yhteen paikallisia organisaatioita ja mahdollistaa paikallisille yrityksille ja yhdistyksille toimintansa markkinointia. Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Ulkotapahtumassa pääset nauttimaan luonnosta ja tutustumaan samalla paikallisten toimijoiden toimintaan!

Tapahtumareitti kulkee Aulangon keskeisempien nähtävyyksien varrella. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Luontoliikuntakeskuksen Järvikahvila palvelee koko tapahtuman ajan. Lisäksi keskuksen viereinen kota on käytettävissä.

Tapahtuman parkkialue sijaitsee Luontoliikuntakeskuksella (Linnanen 77).

Tervetuloa nauttimaan perheesi kanssa Puistometsän messuista!

Tule markkinoimaan toimintaasi Aulanko herää -tapahtumaan!

Tapahtuma kokoaa yhteen paikallisia organisaatioita ja tarjoaa toimijalle mahdollisuuden esitellä ja markkinoida toimintaansa.

Tapahtuma suunnataan kaikille liikunnasta, luonnosta sekä hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tapahtuman kohderyhmä on Hämeenlinnan seudun perheet.

Aulanko herää -tapahtuma järjestetään Aulangon keskeisimpien nähtävyyksien varrella ja kävijät saavat tutustua toimijoihin toiminnallisesti liikkuen luonnossa.

Kävijät saavat Aulangon Luontoliikuntakeskukselta reittikartan, mistä löytyy eri toimijoiden esittelypisteiden sijainti. Maksuton tapahtuma sopii kaikenikäisille.

Toimijana voit itse määrittää, miten esittelet ja markkinoit toiminnallisesti tuotettasi/toimintaasi. Haluamme tarjota toimijoille markkinointitilaisuuden sekä kävijöille aktiivisen ja mielekkään tavan tutustua paikallisiin yrityksiin ja yhdistysten toimintaan. Toimijana saat myös tilaisuuden lisätä yhteistyöverkostoja.

Mikäli haluat tulla esittelemään ja markkinoimaan toimintaasi, voit ilmoittautua näytteilleasettajaksi sähköpostilla luontoliikuntakeskus@kktavastia.fi

Tapahtumaa markkinoidaan huhtikuussa Luontoliikuntakeskuksen ja Lasten Liikunnan Tuen somekanavilla. Kaikkien yhteistyötahojen toivotaan markkinoivat tapahtumaa myös omissa kanavissaan.

Sitovat ilmoittautumiset 6.4.2023 mennessä

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Juha Liedes 0400-744840 juha.liedes@kktavastia.fi