Elämykselliset kokouspäivät Aulangolla

Mielemme ei pysty samanaikaisesti toimimaan suoritefokuksella ja reflektoimaan vapaasti!

Aulangon luonto ja hiljaisuus, Luontoliikuntakeskuksen toimivat tilat, maukas kotiruoka sekä ohjatut ulko- ja luontoliikuntapalvelut tekevät kokouspäivästänne tai yritystapahtumastanne elämyksen. Aulangolla ajatukset kirkastuvat!

Käsinveistetty hirsinen ulkoilumaja Aulangon luonnonsuojelualueella on tunnelmallinen paikka, jossa voitte kokoustaa isommallakin porukalla. Tilassa on langaton netti ja moderni kokoustekniikka. Tilavaraukseenne sisältyy aina myös saunomismahdollisuus. Käyttämällä Luontoliikuntakeskusta tuette samalla lasten liikuntaa.

Helppo tulla

Meille on helppo tulla. Sijainti on noin viisi kilometriä Hämeenlinnan keskustasta. Linnuntietä vain pari kolme kilometriä. Rakennuksen vieressä on runsaasti pysäköintitilaa.

Helppo olla

Tiloissa on nykyaikainen kokoustekniikka. Hyvinvarusteltu keittiö mahdollistaa halutessanne myös kokouskahvituksen omatoimisen hoitamisen.

Upeat puitteet ulkoliikuntaan

Luontoliikuntakeskus sijaitsee Aulangon luonnonsuojelualueella ja tarjoaa mahtavat ulkoilumahdollisuudet – vaikkapa kokouksenne lomaan – kokeilkaa myös kävelykokousta. Järven itäpuolelle perustettiin elokuussa 2018 noin sadan hehtaarin luonnonsuojelualue – joka nimettiin Sibeliuksen Metsäksi.

Kattavasta liikuntapalvelutarjonnastamme räätälöimme juuri teille sopivan ohjelman.