KESÄ ON PIAN TÄÄLLÄ!

Kevät etenee, luonto herää. Se on tuttua, moni muu asia onkin tänä keväänä eri tavalla. Poikkeustila on lisännyt merkittävästi luonnossa liikkumista, Aulangon poluilla on ollut ruuhkaa. Luonnon rauhoittava ja rentouttava vaikutus on ollut tarpeen ja moni on ammentanut metsäpoluilta voimaa.

Aulangon Luontoliikuntakeskus haluaa tukea luonnossa liikkumista ja julkaisi siksi 18.3.-13.4. joka päivälle oman Luontopiristyksen. Piristyksissä muistutettiin lukuisista luonnon hyvinvointivaikutuksista ja annettiin toiminnallisia vinkkejä. Ne saivat lämpimän vastaanoton ja siksi Luontopiristykset jatkuvat viikoittain toukokuun loppuun asti. On ollut ilo saada lukijoiden lähettämiä kuvia ja havaintoja luonnosta. Niitä otamme edelleen ilolla vastaan! Lähetä oma Luontopiristyksesi sähköpostilla osoitteeseen hanna.koskinen@lastenliikunnantuki.fi.

Poikkeusaikana olemme joutuneet perumaan lukuisia tilaisuuksia. Senkin takia oli mukavaa järjestää Pääsiäisen iloksi ”Pääsiäismunabongaus”. Raju kevättuuli oli ripotellut pääsiäismunia Aulangon keväisessä metsässä kulkevan reitin varrelle, puiden yläoksille… Reittiä kulkiessa pystyi laskemaan pääsiäismunien lukumäärän. Jos lähetti lukumäärän Luontoliikuntakeskuksen Facebook- tai Instagram-sivuille, osallistui palkinnon arvontaan. Bongaajia ehtikin pääsiäisen aikana Aulangolle lukuisia. Arvonta on nyt suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille aktiivisesta osallistumisesta!

Luonnossa aistii jo kesän tulon. Pian pääsemme nauttimaan kesäisen luonnon hehkusta. Muilta osin toimintaa on haastavaa suunnitella, koska moni asia on epävarma. Olemme kuitenkin päättäneet, että olosuhteiden salliessa toiminnallinen Järvikahvilan kesä starttaa 1.6. ja jatkuu 27.8. asti. Järvikahvilan kahvilapalvelut ovat avoinna maanantaista torstaihin klo 10.00-19.00. Aukiolopäivinä on lisäksi luvassa monipuolista toimintaa, mm. saunapäiviä, luontoliikuntaa ja opastettuja metsäkävelykierroksia. Ohjelma julkaistaan kuukausi kerrallaan Luontoliikuntakeskuksen ja Lasten Liikunnan Tuen nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Kesä on ihan pian Aulangolla! Seuraa julkaisujamme ja tule mukaan nauttimaan Aulangon kesästä!