Aulangon kulttuurihistoria on kiehtova ja kaunis. Sen maisemat, vehreys sekä romantiikka kertovat vuosisataista tarinaa unelmasta, joka muuttui todeksi. Kun tämä yhdistetään liikkumiseen Aulangonjärven rannalla – syntyy elämys vailla vertaa. Järvikahvila ja sen iso paikoitusalue on paras lähtöportti Aulangon luonnonsuojelualueen ja Sibeliuksen metsän tutustumisen aloittamiseen.

Järvikahvila sijaitsee Aulangon luontoliikuntakeskuksella ulkoilumajan kiinteistössä.

Järvikahvila avoinna;

syyskuussa sunnuntaisin kello 11.00 – 17.00

Vallitsevan tautitilanteen johdosta rajaamme saunavuorot maksimi 10 henkilöön. Saunavuoroon tulee ilmoittautua ennalta Järvikahvilan kassalla.

Syyskuu saunavuorot

Järvikahvilansauna lämpiää nyt myös syyskuussa sunnuntaisin  kello 12.00 – 16.00. Saunassa vain yksi pukuhuone käytössä ja vuorot on jaettu seuraavasti;

  • Miehet 12.00 – 14.00
  • Naiset 14.00 – 16.00

Vuoroja ja aikataulua tulee noudattaa. Saunamaksu tulee olla maksettu ennen saunomista. Tarvittaessa pyyhevuokraus 3,50 € / kerta.

Pyydämme myös asiakkaita kiinnittämään huomiota hyvään hygieniaan. Saunalla käytössä käsidesiä, kertakäyttöisiä puhdistusliinoja, puhdistussuihketta, joilla toivomme asiakkaiden puhdistavan kosketuspinnat saunavuron päätteeksi. KÄYTÄ AINA PEFLETTEJÄ!

Otathan nämä asiat huomioon saunomista suunnitellessasi:
1. Älä tule saunalle, jos: Tunnet itsesi vähäänkään oireiseksi. Olet ollut läheisessä kontaktissa tartunnan saaneiden tai karanteenissa olevien henkilöiden kanssa 
2. Pidä hyvää huolta omasta hygieniasta ja peseydy huolellisesti
3. Huolehdi omat roskat roskiin
4. Tule saunalle vasta kun oma vuorosi alkaa ja poistu saunalta heti vuoron loputtua
5. Puhdista kosketuspinnat desinfiointisuihkeella sekä puhdistusliinalla saunavuoron päätteeksi
6. Saunalla voi olla korkeintaan 10 henkilöä samaan aikaan
7. Huolehdi turvaväleistä

Mikäli olet kiinnostunut omasta yksityisestä saunavuorosta, niin ota yhteyttä 0400-744840.  Tilaussauna Järvikahvilan aukioloaikana 40 €/ tunti.